Применение модифицированных крахмалов для улучшения качества хлеба : обзорная информация / Т.И. Шкваркина и др.; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Хлебопекарная и макаронная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1978.Նկարագրություն։ 48 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0049051 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 47
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։