ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пути улучшения качества муки и хлеба : обзорная информация / А.И. Быстрова и др.; М-во заготовок СССР, ЦНИИТЭИ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Хлебопекарная и макаронная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1988.Նկարագրություն։ 29 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 901 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049033
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 901 Пути снижения расхода воды и схемы очистки сточных вод на свеклосахарных заводах : 664 П 901 Пути повышения эффективности свеклосахарного производства : 664 П 901 Пути улучшения структурно-механических свойств макаронного теста : 664 П 901 Пути улучшения качества муки и хлеба : 664 П 901 Пути улучшения использования основных производственных фондов на хлебоприемных и зерноперерабатывающих предприятиях / 664 П 901 Пути повышения уровня рентабельности мукомольного, крупяного и комбикормового производства / 664 П 901 Пути повышения уровня культуры производства и технической эстетики на предприятиях отрасли хлебопродуктов и комбикормовой промышленности :

Библиогр.: с. 29

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա