ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств / В.А. Патт, В.В. Щербатенко; ЦИНТИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 51 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / П-208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462485
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 208 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048881
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 П 189 Локальная система оборотного водоснабжения лаверов на сахарных заводах : 664 П 191 Кольцевые тестоприготовительные агрегаты / 664 П 208 Научно-технический прогресс в хлебопекарной промышленности СССР и за рубежом : 664 П 208 Новые сорта хлебобулочных изделий повышенной пищевой ценности и лечебно-диетических свойств / 664 П 209 Органолептическая оценка качества хлебобулочных изделий : 664 П 209 Органолептическая оценка качества хлебобулочных изделий : 664 П 226 Производство хлебобулочных изделий с использованием новых видов пищевого сырья :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա