Применение поверхностно-активных веществ для интенсификации процесса кристаллизации сахара : (обзор) / Я.Г. Ропотенко; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 24 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Р 735 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048757 |
Библиогр.: с. 23
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։