Повышение эффективности кондитерского производства : (методика определения и анализа показателей эффективности производства) / Под ред. М.И. Никольского.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 238 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530281 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048947 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048946 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 234 - 235
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։