ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оптимизация технологических систем кондитерского производства : стабилизация качества продукции / В.А. Панфилов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1980.Նկարագրություն։ 248 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / П-167 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530204
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 167 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048989
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 167 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0048988

Библиогр.: с. 241 - 246 (97 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա