Sanitary food service; instructor's guide, : to be used in training food-service personnel.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՄատենաշար։ United States ; TM8-525. | Public Health Service publication ; no. 90.Հրատարակման մանրամասներ։ Cincinnati, Ohio : [For sale by the Supt. of Docs., U.S. Govt. Print. Off., Washington], 1969.Հրատարակություն։ RevisionՆկարագրություն։ v, 129 p. ; 26 cmԽորագրեր։ Դյուի տասնորդական դասակարգում:- 648
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 614.3 S-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0140852 |
"Department of the Navy publication, NavMed P-1333."
"Department of the Air Force manual [i.e. pamphlet] AFP 161-22."
Issued in 1952 by U.S. Public Health Service, Division of Sanitation.
Bibliography: p. 125-129.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։