ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Supervision and management of quantity food preparation : principles and procedures / William J. Morgan, Jr.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Berkeley, Calif. : McCutchan Pub. Corp., [1974].Նկարագրություն։ xi, 380 pISBN:
  • 0821112252
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Yerevan State University Library Հնատիպ գրականության հավաքածու 613.2 M-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Reading Room SU0095371

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա