Supervision and management of quantity food preparation : principles and procedures / William J. Morgan, Jr.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Berkeley, Calif. : McCutchan Pub. Corp., [1974].Նկարագրություն։ xi, 380 pISBN:- 0821112252
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 613.2 M-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0095371 |
Դիտման Yerevan State University Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։