ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии приготовления пищи для больного : В свете современных воззрений в диэтотерапии / Л.М. Певзнер .

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Медгиз, 1946.Նկարագրություն։ 410 с. : таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 613.24 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0282899
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 613.24 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0282898
Book Book Fundamental Scientific Library General РД III/6073 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0502608
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0850931
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 П-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0059032

С предисловием заслуженного деятеля науки М.И. Певзнера

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա