Основы технологии приготовления пищи для больного : В свете современных воззрений в диэтотерапии / Л.М. Певзнер .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва ; Ленинград : Медгиз, 1946.Նկարագրություն։ 410 с. : таблԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 613.24 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0282899 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 613.24 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0282898 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД III/6073 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0502608 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 613.2 П-231 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0850931 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 П-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0059032 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
С предисловием заслуженного деятеля науки М.И. Певзнера
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։