The art of Italian cooking / By Maria Lo Pinto and Milo Miloradovich.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Garden City, N.Y. : Doubleday & Company Inc., 1949.Նկարագրություն։ 222 p. : ill. ; 20 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Մանուկ Թերզյանի հավաքածու | Terz/ 2758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0156672 |
With index
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։