Рациональное использование холода на кондитерских фабриках : карамельное и конфетное производство / А.А. Мельник.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.Նկարագրություն։ 64 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047720 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047721 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047722 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047723 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / M-482 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530241 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 61
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։