An evaluation of public health hazards from microbiological contamination of foods / Food Protection Committee, National Academy of sciences.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Washington : National Academy of Sciences-National Research Council, 1964.Նկարագրություն։ vi, 64 pISBN:- 0309011957
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 613.2 E-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Reading Room | SU0161035 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։