ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Рациональное использование сырья в колбасном производстве / Р.М. Салаватулина ; Ред. В.И. Баратова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 255 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.5 С-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0173823
Book Book National Library of Armenia Depository 637.5 С-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0494817
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084954
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 637 С 16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0084938
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637 С 137 Новое в науке о мясе : 637 С 138 Состояние дел с нормированием сырья в мясной промышленности Казахской ССР и пути его соврешенствования : 637 С 138 Состояние дел с нормированием сырья в мясной промышленности Казахской ССР и пути его соврешенствования : 637 С 16 Рациональное использование сырья в колбасном производстве / 637 С 16 Рациональное использование сырья в колбасном производстве / 637 С 16 Использование растительных белков в колбасном производстве : 637 С 16 Использование растительных белков в колбасном производстве :

Прилж. : с. 242-249

Список лит. : с. 250-254

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա