Рациональное использование сырья в колбасном производстве / Р.М. Салаватулина ; Ред. В.И. Баратова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1985.Նկարագրություն։ 255 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 С-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0173823 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 637.5 С-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0494817 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084954 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 С 16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | NC0084938 |
Прилж. : с. 242-249
Список лит. : с. 250-254
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։