Микробиология мяса и мясопродуктов : Учеб. для студентов сред. спец. учеб. заведений, обучающихся по специальности "Технология мяса и мяс. продуктов" / М. А. Сидоров, Р. П. Корнелаева.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов средних специальных учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Колос, 2000.Հրատարակություն։ 3. изд., испрՆկարագրություն։ 239, [1] с. : ил. ; 20 смISBN:- 5-10-003128-X
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 637.5:579(075.8) С-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173724 |
Библиогр.: с. 237
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։