ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Руководство по технохимическому контролю в кондитерской промышленности : справочное пособие / И.С. Лурье.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 279 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.9(031) Л-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0210217
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/408471 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0422797
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.86/Л 86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267401
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Л-861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497885
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047497
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047496
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047498
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 861 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047499
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Л 861 Экспрессный метод определения предельного содержания редуцирующих веществ в кондитерских изделиях : 664 Л 861 Экспресс-метод определения влажности карамельной массы по ее плотности : 664 Л 861 Руководство по технохимическому контролю в кондитерской промышленности : справочное пособие / 664 Л 861 Руководство по технохимическому контролю в кондитерской промышленности : справочное пособие / 664 Л 861 Руководство по технохимическому контролю в кондитерской промышленности : справочное пособие / 664 Л 861 Руководство по технохимическому контролю в кондитерской промышленности : справочное пособие / 664 Л 863 Приборы для автоматического контроля расхода и уровня зерна и продуктов его переработки /

Библиогр.: с. 265 - 266

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա