Новое в химии копчения / В.И. Курко; ЦИНТИпищепром, Госком. по пищевой промышленности при Госплане СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 30 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498461 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047223 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.9 / К-90 Производство зеленого сыра / | 664.9 / К-93 Микробы в рыбном хозяйстве и борьба с ними / | 664.9 / К-93 Микробы в рыбном хозяйстве и борьба с ними / | 664.9 / К-932 Новое в химии копчения / | 664.9 / К-932 Копчение изделий из мяса : | 664.9 / К-932 Химия копчения / | 664.9 / К-932 Химия копчения / |
Библиогр.: с. 28 - 29
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։