ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Новое в химии копчения / В.И. Курко; ЦИНТИпищепром, Госком. по пищевой промышленности при Госплане СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1964.Նկարագրություն։ 30 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498461
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047223
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 932 Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / 664 К 932 Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / 664 К 932 Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / 664 К 932 Новое в химии копчения / 664 К 932 Газохроматографический анализ пищевых продуктов / 664 К 932 Газохроматографический анализ пищевых продуктов / 664 К 935 Совершенствование производства и сбыта мелкоштучных изделий с использованием камер замораживания в хлебопекарной промышленности :

Библиогр.: с. 28 - 29

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա