Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / В.И. Курко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1977.Նկարագրություն։ 192 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498561 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047214 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047215 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047213 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 179 - 185
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։