ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы исследования процесса копчения и копченых продуктов / В.И. Курко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1977.Նկարագրություն։ 192 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498561
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047214
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047215
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047213

Библиогр.: с. 179 - 185

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա