Сушка пищевых продуктов в виброкипящем слое : (обзор) / З.А. Кац, А.П. Рысин; ЦНИИТЭИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 44 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / K-307 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530041 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 К 307 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047176 |
Библиогр.: с. 44
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։