Справочник технолога молочного производства : Технология и рецептуры / Т.А. Арсеньева ; Под ред. К.К. Горбатовой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Санкт-Петербург : Б․ и․, 2002.Նկարագրություն։ ТISBN:- 5-901065-40-9
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Т.4 (2002, 184 с., ил. лит. : с.175-176, алф.-предм. указ.) Мороженое
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 663.67(03) А-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0169932 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.67(03) А-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0221862 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Т.4 (2002, 184 с., ил. лит. : с.175-176, алф.-предм. указ.) Мороженое
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։