Пути повышения биологической ценности макаронных изделий : обзорная информация / Н.А. Манкеева, М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Хлебопекарная и макаронная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИТЭИпищепром, 1977.Նկարագրություն։ 35 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 М 234 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046945 |
Библиогр.: с. 33 (10 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։