Химические консерванты для пищевых продуктов : пер. с польского / К. Лемешек-Ходоровская; Пер. В.М. Каца; Под ред. Т.П. Овчаровой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Вопросы технологии пищевых продуктовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1969.Նկարագրություն։ 104 сԱյլ վերնագիր։- Chemiczne substancje przedluzajace trwalosc zywnosci [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Л-442 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530755 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 K 442 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047053 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 K 442 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0047054 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։