ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Процесс выпечки и тепловые режимы в современных хлебопекарных печах / А.Т. Лисовенко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 215 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/376686 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0351336
Book Book National Library of Armenia Depository 664.65 / Л-634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530572
Book Book National Library of Armenia Depository 664.65 / Л-634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530573
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046452
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047055
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046450
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Л 634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046451
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Л 554 Некоторые вопросы совершенствования материального стимулирования труда инженерно-технических работников консервных предприятий : 664 Л 591 Линейные и физико-механические характеристики основных промысловых рыб Азово-Черноморского бассейна : 664 Л 63 Производство тортов, пирожных, кексов и рулетов / 664 Л 634 Процесс выпечки и тепловые режимы в современных хлебопекарных печах / 664 Л 634 Процесс выпечки и тепловые режимы в современных хлебопекарных печах / 664 Л 634 Процесс выпечки и тепловые режимы в современных хлебопекарных печах / 664 Л 634 Процесс выпечки и тепловые режимы в современных хлебопекарных печах /

Библиогр.: с. 208 - 213 (115 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա