ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции : (обзор) / Л.Н. Казанская, Н.Д. Синявская; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1971.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.64 / К-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526422
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046556
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 К 14 Межотраслевые производственные связи сахарной промышленности : 664 К 14 Структура клейковины и качество помольных партий : 664 К 142 Опыт работы промышленности по производству ржаных сортов хлеба на жидких заквасках : 664 К 142 Исследование процесса накопления кислотности в пшеничных полуфабрикатах и готовой продукции : 664 К 147 Практика известковой сепарации : 664 К 148 Механизация процессов и внедрение прогрессивной технологии на хлебопекарных предприятиях : 664 К 148 Основы техники и технологии Армянских хлебных изделий /

Библиогр.: с. 31

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա