Влияние физико-химических процессов на качество кондитерских изделий / А.В. Зубченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1986.Նկարագրություն։ 296 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Armavir Library | Ընթերցասրահ | 24.46 З 91 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է տեղում | AL0079668 | ||
Book | Armavir Library | General | 24.46 З 91 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 10 Days Loan | AL0076077 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / З-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497848 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 З 918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046697 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 З 918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046698 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 286 - 291
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։