Физико-технические основы криоразделения пищевых продуктов / В.В. Илюхин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1990.Նկարագրություն։ 207 сISBN:- 5 -10-000933-0
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / И-497 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530763 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 И 497 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046165 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 И 497 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046164 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։