Интенсификация процесса приготовления теста - основной фактор улучшения организации производства и повышения его эффективности : (обзор) / Л.Н. Леонова, А.Н. Романов, Н.Ф. Данилов, Л.И. Емельянова; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищепром, 1974.Նկարագրություն։ 36 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 И 731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046351 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 И 924 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046551 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։