Получение амилозной и амилопектиновой фракций крахмала и перспективы их применения : (обзор) / В.И. Деулин; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1968.Նկարագրություն։ 34 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 389 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0046204 |
Библиогр.: с. 34
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։