Сохранение качества хлебобулочных изделий замораживанием : (обзор) / А.Г. Егорова, В.В. Никольский, Е.П. Александрова; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИТЭИпищепром, 1972.Նկարագրություն։ 23 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Е 302 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054996 |
Библиогр.: с. 23
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։