ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические приемы производства макаронной муки пониженной крупности : обзорная информация / В.А. Бутковский; ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Мукомольно-крупяная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1992.Նկարագրություն։ 44 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045921
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 932 Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства : 664 Б 932 Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства (с основами экологии) : 664 Б 932 Технология мукомольного, крупяного и комбикормового производства (с основами экологии) : 664 Б 932 Технологические приемы производства макаронной муки пониженной крупности : 664 Б 932 Технологическая эффективность размольного процесса на сортовых мельницах : 664 Б 944 Товароведение пищевых жиров, молока и молочных продуктов : учебник для студентов товароведных факультетов торговых вузов / 664 Б 944 Товароведение пищевых жиров, молока и молочных продуктов : учебник для студентов товароведных факультетов торговых вузов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա