ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство майонеза / А.А. Шмидт, З.А. Дудина, И.Б. Чекмарева .

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 136 с. : ил., таблԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.3 / Ш-733 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462425
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ш 733 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050415
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ш 733 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050416
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ш 733 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0050414
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 Ш-731 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0057585
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 Ш-713 Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевыми продуктами : 613.2 Ш-713 Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевыми продуктами : 613.2 Ш-713 Санитарный минимум для работников общественного питания и торговли пищевыми продуктами : 613.2 Ш-731 Производство майонеза / 613.2 Ш-89 Расчетные таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / 613.2 Ш-89 Расчетные таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов / 613.2 Ш-897 Руководство к практическим занятиям по гигиене питания : Учебное пособие /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա