Наука о мясе и мясопродуктах : Пер. с англ. / Пер. А.К. Искандаряна, Ф.Н. Чебуньковой; Под ред. В.М. Горбатова; Американский мясной ин-т, финансируемый мясопромышленниками.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1963.Նկարագրություն։ 392 с. : ил., таблԱյլ վերնագիր։- The Science of Meat and Meat Products [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 H-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394802 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 H-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394805 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 H-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394804 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 3-րդ գրապահոց | 637.5 H-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0394803 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 36.92 / Н-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL118355 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 36.92 / Н-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | LRL267468 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 664.9 / Н-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498514 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 664.9 / Н-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498444 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 Н-34 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0057557 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Оригинал на англ.: The Science of Meat and Meat Products - San Francisco and London: W.H. Freeman and Company, 1960 .
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։