ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Хлебопечение : теория и практика приготовления хлеба и хлебных изделий : пер. с нем. / В.Вернике; Под. ред. Л.Я. Ауэрмана; Пер. Э.С. Канель.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепром, 1960.Հրատարակություն։ 2-е изд. (перераб. Карлом Гротелюшем)Նկարագրություն։ 348 сԱյլ վերնագիր։
  • Die Backerei [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6 В-35 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0222033
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / B-352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530374
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 В 352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045869
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 В 352 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045870
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 Б-93 Пособие для кондитера / 664.6 В-12 Контроль качества хлебных изделий в торговле / 664.6 В-18 Зерно и продукты его переработки : Руководство для студентов втузов, вузов, техникумов и практических работников хлебного дела / 664.6 В-35 Хлебопечение : теория и практика приготовления хлеба и хлебных изделий : пер. с нем. / 664.6 В-75 Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарной промышленности / 664.6 В-75 Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарной промышленности / 664.6 В-75 Оптимальное планирование выпуска продукции в кондитерской и хлебопекарной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա