Технология приготовления пищи : Учебник для торговых вузов / Д.И. Лобанов .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1960.Հրատարակություն։ 3-е изд., перерабՆկարագրություն։ 344 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/20835 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0606532 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075276 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Л 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075278 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 Л-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0057512 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 Л-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0105000 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։