ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология приготовления пищи : Учебник для технол. отд-ний техникумов общественного питания / Н.И. Ковалев, П.Д. Гришин .

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1967.Հրատարակություն։ 4-е изд., перерабՆկարագրություն։ 368 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 641 / К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840023
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 К-56 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0057516
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 К-49 Технология спирта : Учебник / 613.2 К-53 Книга о вкусной и здоровой пище : Одобрена Институтом питания АМН СССР / 613.2 К-53 Книга о вкусной и здоровой пище : Одобрена Институтом питания АМН СССР / 613.2 К-56 Технология приготовления пищи : Учебник для технол. отд-ний техникумов общественного питания / 613.2 К-56 Технология приготовления пищи : Учебное пособие / 613.2 К-583 Питание детей в детском саду : Из опыта работы детского сада № 617 г. Москвы / 613.2 К-59 Химия и товароведение пищевых жиров /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա