Применение различных видов жиров в хлебопечении : обзор / А.Ф. Горячева, В.С. Семенова, Т.И. Шкваркина; М-во пищевой пром-сти СССР, ЦНИИТЭИпищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1973.Նկարագրություն։ 41 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 718 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0054652 |
Библиогр.: с. 38 - 41 (37 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։