Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник / А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1990.Հրատարակություն։ 3-е изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 288 сISBN:- 5-10-001411-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Ararat Regional Library | Սպասարկման բաժին | 36 Г 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | ARL075620 | ||
Book | Ararat Regional Library | Depository | 36 Г 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | ARL059442 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045793 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045794 |
Դիտման Ararat Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 258 - 284
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։