ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник / А.С. Гинзбург, М.А. Громов, Г.И. Красовская.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1990.Հրատարակություն։ 3-е изд., доп. и перерабՆկարագրություն։ 288 сISBN:
  • 5-10-001411-3
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Ararat Regional Library Սպասարկման բաժին 36 Г 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan ARL075620
Book Book Ararat Regional Library Depository 36 Г 49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan ARL059442
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045793
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045794
Դիտման Ararat Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36. K 79 Эксплуатация, ремонт и наладка технологического оборудования молочной промышленности : Учебное пособие / 36 X 46 Химический состав пищевых продуктов : Справочник / 36 А 61 Методы и приборы для определения кислорода (газовый анализ) : справочник / 36 Г 49 Теплофизические характеристики пищевых продуктов : справочник / 36 Е 51 Сырье и материалы хлебопекарного производства : Учебное пособие / 36 К 66 Производство конфет : Шоколадные наборы, помадные, молочные, сбивные, пралиновые, ликерные, кремовые конфеты ; Учебник для профтехн. училищ / 36 Л 84 Производство молочных консервов : [Учеб. пособие для сред. проф.-тех. училищ] /

Библиогр.: с. 258 - 284

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա