ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Особенности технологии производства копчено-запеченных ветчинных изделий повышенного качества / Г.В. Бабин; М-во мясной и молочной промышленности СССР, ЦНИИТЭИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИ, 1968.Նկարագրություն։ 80 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526928
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045764
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Б 121 Теплообменники с очищаемой поверхностью нагрева, применяемые в консервной промышленности : 664 Б 121 Методы исследования физико-механических свойств жидких и пюреобразных продуктов консервного производства : 664 Б 121 Современное состояние и перспективы развития техники стерилизации консервов : 664 Б 125 Особенности технологии производства копчено-запеченных ветчинных изделий повышенного качества / 664 Б 142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 Б 142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 Б 142 Использование местного и нетрадиционного сырья в пищевой промышленности :

Библиогр. : с. 78

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա