Технология приготовления мучных кондитерских изделий : учебник для средних профтех. училищ / Н.Г. Бутейкис, А.А. Жукова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1984.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 255 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Engineering University Library | Depository | 664.14 Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | EU0580600 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045746 |
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։