ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология приготовления мучных кондитерских изделий : учебник для средних профтех. училищ / Н.Г. Бутейкис, А.А. Жукова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1984.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 255 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Depository 664.14 Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan EU0580600
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045746
Դիտման Engineering University Library դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664(075.8) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / 664(075.8) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / 664(075.8) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / 664.14 Б-93 Технология приготовления мучных кондитерских изделий : 664.8/.9(07) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / 664.8/.9(07) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ / 664.8/.9(07) Թ-14 Պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներ : Ուսումնական ձեռնարկ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա