ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Поточное производство вафельных тортов "Сюрприз" : (опыт ленинградского хлебозавода "Красный пекарь") / Л.С. Генкин, К.Х. Виданов; Ленинградское отд-ние Общества по распространению политических и научных знаний РСФСР, ЛДНТП, Ленинградское областное правление научно-технического общества пищевой промышленности.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Хлебопекарная промышленность. Вып. 1 Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Изд-во ЛДНТП, 1962.Նկարագրություն։ 32 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 343 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054559
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 342 Использование рисовой крупы в пищеконцентратном производстве : 664 Г 342 Технология сушки картофеля, овощей и плодов / 664 Г 342 Технология сушки картофеля, овощей и плодов / 664 Г 343 Поточное производство вафельных тортов "Сюрприз" : 664 Г 343 Основы автоматического регулирования технологических процессов пищевых производств / 664 Г 343 Основы автоматического регулирования технологических процессов пищевых производств / 664 Г 348 Анализ хозяйственной деятельности предприятий хлебопродуктов : Учебное пособие /

Библиогр.: с. 32 (8 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա