Технохимический контроль производства рыбных колбасных изделий / В.Г. Будина.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 5-10-000967-5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Б 903 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045658 |
Библиогр. : с. 97
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։