Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : Meeting report/ FAO Fiat Panis
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Microbiological risk assessment series. 14 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva ; World Health Organization ; Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2008.Նկարագրություն։ 138 +xx p . : ill. ; 25 cmISBN:- 978-92-4-156378-9
- 978-92-5-106118-3
- Also available online.
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 579 M-65 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկում (ընթերցասրահ) | AU0506404 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 576.8 M-65 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0045628 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ FAO դեպոզիտար հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Also available online.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։