ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : Учеб. для товаровед. фак. торг. вузов / А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1985.Նկարագրություն։ 296 с. : схем. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/543214 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0151932
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 K-60 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0093274
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / K-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530023
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047058
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047057
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0047056
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / K-56 Экономическая эффективность внедрения новой техники в пищевую промышленность : 664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-603 Введение в товароведение продовольственных товаров : 664 / K-603 Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : 664 / K-61 Экономика, организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : 664 / K-633 Состояние и перспективы автоматизации пищевой промышленности СССР / 664 / K-637 Комплексное использование сырьевых ресурсов в пищевой промышленности :

Предм. указ.: с. 292-294

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա