ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиология зерна, муки, хлебных и кондитерских продуктов / Б.С. Алеев, М.И. Ратнер ; Ред. Е.Г. Нечаев.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Микробиология пищевой промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1950.Նկարագրություն։ ЧԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 3 вып.2 (1950, 92 с., табл., 22 см.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 576.8 А-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 3 вып. 2 Հասանելի 30 Days Loan AU0120283
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 576.8 А-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 3 вып. 2 Հասանելի 30 Days Loan AU0120284
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 576.8 А-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 3 вып. 2 Հասանելի 30 Days Loan AU0120285
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 576.8 А-45 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 3 вып. 2 Հասանելի 30 Days Loan AU0120286
Book Book National Library of Armenia Depository 663.1 / М-597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Часть 3, вып. 2 Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով NL2122263

Ч. 3 вып.2 (1950, 92 с., табл., 22 см.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա