Вопросы пищевой и бродильной микробиологии / Отв. ред. Г.М. Френкель ; Ин-т микробиологии АН УССР; Мин-во промышленности продовольственных товаров УССР; Мин-во промышленности мясных и молочных продуктов УССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Изд. АН УССР, 1958.Նկարագրություն։ 204 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 576.8 В-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0142780 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/2488 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0584899 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/2555 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0584619 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / В-748 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115684 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 576.8 В-74 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0136726 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։