Food hygiene, microbiology, and HACCP / S.J. Forsythe and P.R. Hayes.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ A Chapman & Hall food science bookՀրատարակման մանրամասներ։ Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 1998.Հրատարակություն։ 3rd edՆկարագրություն։ xviii, 449 p. : ill. ; 24 cmISBN:- 0-8342-1815-1
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 663.1 F-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0149088 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||||||
6619:578 C-98 Ветеринарная вирусология / | 6619:578 C-98 Ветеринарная вирусология / | 6619:578 C-98 Ветеринарная вирусология / | 663.1 F-76 Food hygiene, microbiology, and HACCP / | 663:1 R-29 Fundamental food microbiology / | 663.1 Y-74 Food microbiology : A laboratory manual / | 663.1 Y-74 Food microbiology : A laboratory manual / |
Rev. ed of: Food hygiene, microbiology, and HACCP / P.R. Hayes.
Includes bibliographical references and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։