ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Food hygiene, microbiology, and HACCP / S.J. Forsythe and P.R. Hayes.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ A Chapman & Hall food science bookՀրատարակման մանրամասներ։ Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 1998.Հրատարակություն։ 3rd edՆկարագրություն։ xviii, 449 p. : ill. ; 24 cmISBN:
  • 0-8342-1815-1
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ գրապահոց 663.1 F-76 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0149088

Rev. ed of: Food hygiene, microbiology, and HACCP / P.R. Hayes.

Includes bibliographical references and index.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա