ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Создание пищевых продуктов повышенной биологической ценности : Обзор по отчетам о НИР и диссертациям, поступившим во ВНТИЦентр в 1975 - 1978 гг., и материалам открытой печати / А.Ю. Алыбина; [Науч. ред. М.М. Долгая]; Всесоюзный научно-технический информационный центр.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Аналитический обзор. Пищевые ресурсы. вып. 3 Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНТИЦЕНТР, 1978.Նկարագրություն։ 73 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 А-57 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0037759
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045549
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045550
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045551

Библиогр.: с. 67-72.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա