Создание пищевых продуктов повышенной биологической ценности : Обзор по отчетам о НИР и диссертациям, поступившим во ВНТИЦентр в 1975 - 1978 гг., и материалам открытой печати / А.Ю. Алыбина; [Науч. ред. М.М. Долгая]; Всесоюзный научно-технический информационный центр.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Аналитический обзор. Пищевые ресурсы. вып. 3 Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ВНТИЦЕНТР, 1978.Նկարագրություն։ 73 с. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 А-57 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0037759 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045549 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045550 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 553 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045551 |
Библиогр.: с. 67-72.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։