Микробиология пищевых продуктов растительного происхождения / Г. Мюллер, П. Литц, Г.Д. Мюнх ; пер. с нем. А. М. Калашниковой ; под ред. И.М. Грачевой.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1977.Նկարագրություն։ 344 с : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / М-982 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461292 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / М-982 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461293 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.26 М-98 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0033802 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Список лит.: с. 312-326
Оригинал на англ.: Mikrobiologie pflanzlicher Lebensmittel / G. Muller, P. Lietz, H. -D. Munch Leipzig, 1977
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։