ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Лабораторный практикум по химии жиров : Учебное пособие для студентов вузов по спец. "Технология жиров" / Н.С. Арутюнян, Е.А. Аришева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 176 с : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/440190 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի FL0454982
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 А-86 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0033779
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 A 868 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054386
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 868 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054385
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 A 674 Теория и технология сушки и временной консервации зерна активным вентилированием / 664 A 674 Теория и технология сушки и временной консервации зерна активным вентилированием / 664 A 813 Современные зарубежные заверточные машины для завертки карамели, конфет, и шоколада : 664 A 868 Лабораторный практикум по химии жиров : 664 A 939 Технология хлебопекарного производства : Учебник для студентов вузов / 664 A 939 Применение липоксигеназы в хлебопечении : 664 A 941 Микробиологический контроль хлебопекарного производства /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա